WELCOME TO MY BLOG

Friday, December 23, 2016

I love you


Assalamualaikum...agak lama tak menjengah blog ni..again bila something yg very personal aku akan mula teringat dekat blog ni..kali ni nak story pasal my familia sikit..owh gambar di atas our latest familia photo..it was our first time we manage to get together in one photo..ada abah..ada mak..ada along..ada abang..ada ina..ada azzah..ada aziela n myself..raya pun x mcm ni tau..time ni semua adik-beradik balik..just ajak2 ayam jer..x sangka semua pun nk balik..Alhamdulillah..ada buat mkn2 famili sikit time ni..owh pasal my familia ni..mak abah ada sorang jer anak lelaki..yg laen semua perempuan yg cute2😉

Actually since tahun 2016 hampir melabuhkan tirainya..terdetik di hati ini ingin mencoret sedikit cerita tentang kami sekeluarga sepanjang tahun 2016..melihat pada gambar ni mmg boleh mengalirkan air mata..dan kala ini air mata pun sangat mudah mengalir..sob..sob..sob..

Tentang aku...30 tahun dan masih single n available..tipu lah kalau ckp im ok with that status at this age..but dun keep asking me..Tuhan jer tahu jawapannya..tp yg aku nk cerita sgt2 ni pasal aku bersyukur dengan status ni bila aku diberi peluang menggembirakan mereka yg aku sayang..Tuhan tu adil sgt..bila Dia lambatkan jodoh aku..rupanya dia nak aku bahagiakan dahulu mereka yang aku sayang..Alhamdulillah diberi kecukupan untuk memberi sedikit rasa gembira kepada mereka..boleh bawa mak abah n adik2 pergi makan angin..tahun ni jer ke Cameron Highland and Cherating..sempat bawa jalan2 Putrajaya masa tolong adik pergi interview kerja..walaupun x dpt..nice try azieĺa..jdknlah itu sbg pengalaman dik..juga diberi kelapangan untuk membantu abang yg kurang sihat ulang-alik ke hospital..syukur sgt untuk semua ni..to me ape2 pun family 1st...walaupun nmpk aku ni mcm x mesra alam sgt..tp aku ni jenis suka nak happykn org yg aku syg..like org ckp la..dalam hati ada taman💐💐💐..tu yg org x tau..tp sampai skrg x ada org nk..sob sob sob..haha.gurau2..

Bila cerita pasal my familia ni semua perasaan ada..sedih gembira semua ada..aku berdoa semoga Tuhan beri kebahàgian...keceriaan..kecukupan..kesenanngan dan kesihatan yang baik kepada kami sekeluarga..semoga tahun 2017 ada berita2 yang menggembirakan hati kami sekeluarga..Ya Allah Kau permudahkanlah segalanya..Ameen..

I love my family😙😙😙😙




1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...